Brugervilkår

Brugervilkår og persondatapolitik
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S (herefter GSK), 2300 København S, stiller denne hjemmeside til rådighed for at tilbyde dig information.

For brug af hjemmesiden gælder de vilkår, der er beskrevet nedenfor.

Læs disse brugervilkår nøje igennem, inden du bruger hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden bekræfter du, at du har læst, forstået og accepterer at følge vilkårene. Du bekræfter også, at du accepterer GSK's persondatapolitik og dermed giver GSK ret til at anvende persondata på den måde, der er beskrevet nedenfor. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, må du ikke bruge hjemmesiden.

GSK stræber efter at følge EU-kommissionens forslag til retningslinjer for kvalitetsmærkning af hjemmesider. Kommissionen har fastsat 6 kriterier, som GSK arbejder efter:

  • Åbenhed
  • Kilder
  • Integritet, sikkerhed, hemmeligholdelse
  • Aktualitet
  • Kontaktbarhed
  • Tilgængelighed

Afsender
GSK er en virksomhed i GlaxoSmithKline-koncernen. Koncernen har aktiviteter inden for lægemiddelsektoren og har hovedkontor i England. For yderligere oplysninger henvises til www.gsk.com.

Zovir.dk henvender sig først og fremmest til offentligheden og til privatpersoner, der interesserer sig for helse, sygdomme og behandling. Siden finansieres helt af GSK.

Hjemmesiden indeholder almen information om GSK's lægemidel Zovir og om medicinske områder i forbindelse med disse. Hjemmesiden er udviklet som en service fra GSK. På trods af at vi konstant opdaterer og forbedrer hjemmesiden, kan det ske, at information bliver forældet.

Denne hjemmeside indeholder bl.a. information og andet materiale, forfattet af medicinske eksperter, som ikke er ansat af eller på anden vis tilknyttet GSK. De opfattelser og anbefalinger, som denne information mv. indeholder, er forfatternes egne. GSK kan derfor ikke tage noget ansvar for indholdet i disse artikler. Læseren kan ikke gå ud fra, at GSK tilslutter sig disse opfattelser og anbefalinger.

Links
Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som GSK ikke kontrollerer. Selvom GSK forsøger at linke til hjemmesider, der indeholder information, som overholder gældende love og forordninger, kan indholdet på disse hjemmesider ændres uden GSK's vidende. GSK kan derfor ikke på nogen måde gøres ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider eller deres tilgængelighed.

Ansvar
Du anvender hjemmesiden på egen risiko. GSK er ikke ansvarlig for nogen som helst skader, som opstår på grund af, at du har anvendt eller ikke har kunnet anvende hjemmesiden. Hjemmesiden stilles til rådighed, som den er og forefindes, og der gives ikke nogen garantier vedrørende dens kvalitet eller funktion.

Immaterialret
Artikler og andet materiale samt firmaer og varemærker på denne hjemmeside er retsbeskyttede. Artikler, firmaer, varemærker mv. må ikke anvendes uden tilladelse fra GSK eller andre rettighedsindehavere.

GSK giver dig fuld ret til at kopiere det materiale, som GSK publicerer på vores sider, til egen brug, men kun til ikke-kommerciel brug. Dog skal kilden (copyright) altid angives og forefindes på kopierne.

Persondatapolitik – hvordan informationen anvendes
GSK behandler personoplysninger i overensstemmelse med den danske persondatalov og er persondataansvarlig for de personoplysninger, der kan indsamles på hjemmesiden.

GSK indsamler ikke nogen personoplysninger om dig, når du besøger hjemmesiden, uden at du er medvidende om dette. Vi indsamler og behandler kun de personoplysninger, som vi informerer om på forhånd, og som du frivilligt vælger at stille til rådighed for os, som fx navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

GSK og/eller vores samarbejdspartnere anvender kun disse oplysninger til at udføre de tjenester, du har anmodet om. Vi videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.

En del af GSK's hjemmesider anvender en teknologi, der kaldes "cookies". En cookie er en lille tekstfil, som den hjemmeside, du besøger, gemmer på din computer. Cookies anvendes på mange hjemmesider for at give brugeren adgang til forskellige funktioner. De cookies, der findes på vores hjemmeside, indsamler ikke i noget tilfælde andre personoplysninger end dem, du specifikt giver tilladelse til. Hvis du ikke vil acceptere cookies, kan du indstille din webbrowser til automatisk at afvise cookies eller informere dig om, at en hjemmeside indeholder cookies. Via webbrowseren kan du også slette tidligere gemte cookies. Se webbrowserens hjælp-sider for flere oplysninger.

Som en service tilbyder vi links til andre hjemmesider, hvor vi mener, du kan finde interessant information. Denne persondatapolitik omfatter ikke sådanne andre hjemmesider. Vi tager intet ansvar for indholdet på disse sider.

Via formularer på denne hjemmeside har du mulighed for at stille spørgsmål til os og bestille information. Vi beder dig i så fald om at opgive den information, der kræves for fortsat kontakt i denne anledning. Vi anvender personoplysninger til at udføre de tjenester, du anmoder om.

Sikkerhed
GSK har truffet tekniske foranstaltninger for at sikre, at oplysningerne beskyttes mod ødelæggelse ved ulykkestilfælde, samt mod ændringer, ulovlig spredning af eller ulovlig adgang til oplysningerne samt mod alle andre tilfælde af ulovlig behandling.

Rettelse af oplysninger
Du kan når som helst anmode om at få rettet forkerte oplysninger, ændre oplysninger, som du tidligere har afgivet, afvise at modtage fortsat information eller fortsat kontakt samt anmode om, at de personoplysninger, du har afgivet, skal slettes. Du har desuden ret til én gang pr. kalenderår at få information om behandlingen af dine personoplysninger.

Anmodning om information eller rettelser sendes til GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S på nedenstående adresse.

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S
Arne Jacobsens Allé 15
DK-2300 København S

Ændringer i disse brugervilkår vil blive bekendtgjort på denne side

Senest opdateret 2007-03-15